^ nieuwsoverzicht
Première Zonderland op 11 december in Ostade A'dam

vrijdag 25 november 2016
Op 11 december 2016 zal in Ostade A'dam de nieuwste voorstelling Zonderland van de Diamantfabriek in première gaan. Zonderland is een absurdistisch sprookje over wachten, onmacht, heimwee en toekomsthoop. Het is een ode aan een verloren generatie van asielzoekers in opvangcentra, aan al diegenen die in een papieren bureaucratie zijn beland waardoor zij tussen wal en schip vallen.

De Noors-Nederlandse regisseur Ingrid Askvik denkt als regisseur in muziek en de Turks-Nederlandse componiste Meriç Artaç denkt in beelden. Beide makers werken voor het eerst samen in de Diamantfabriek en willen met hun nieuwe diamonds muziektheaterproductie Zonderland de volgende vraag stellen: "We leven in een tijd die sneller dan ooit beweegt. Wat gebeurt er met je identiteit wanneer je leven tot stilstand komt, terwijl alles om je heen vooruitgaat en niemand naar jouw verhaal luistert?"

Speeldata: 6 (try-out), 11 en 12 december in Ostade A'dam + 8 december (try-out) 19.30 uur, ArtEZ

Meer info & bestel kaarten

Compositie, concept: Meriç Artaç Regie, concept: Ingrid Askvik Solisten: Maartje Goes (viool, zang, spel i.s.m. ArtEZ), Eva van der Post (spel, zang) Decor: Koen Steger Artistieke begeleiding: Sylvia Stoetzer Ontwerp: Yvo Zijlstra Fotografie: Dionisis Christofilogiannis Zonderland is een diamonds productie van de Diamantfabriek

Duur: 60 min.